SIEP

Omdömen

För oss är det viktigt att veta vad våra kunder tycker om oss.
Vi drivs av att skapa utbildningar och kursinnehåll som engagerar och motiverar. Varje ny utbildningsdeltagare är en ambassadör och därför anpassar vi våra kurser och utbildningar efter behov och intresse. 

Vi vill att varje kursdeltagare ska uppleva ett stort värde av innehållet.

Grundutbildning i psykoterapi

”Utbildningen har verkligen motsvarat mina förväntningar. Jag har lärt mig jättemycket och fått otroligt bra handledning. För mig har det varit väldigt bra att det har varit flexibelt…”

Ettårig KBT-utbildning

”Hela upplägget med den här kursen har passat mig som hand i handske. Jag ser det här dels som en utbildning för mig själv i mitt växande och som något jag kan ge vidare till de klienter som jag har nu och de klienter jag kommer ha i framtiden…”

Grundläggande psykoterapi-utbildning (Steg-1 KBT)

”Jag kan starkt rekommendera er att välja den här kursen, eftersom jag tycker att den har givit mig så otroligt mycket och jag ser på de andra i gruppen att det också givit dem väldigt mycket.”

Grundläggande psykoterapi-utbildning (Steg-1 KBT)

”Den här utbildningen har hjälpt mig både i mitt människovårdande yrke som jag bedriver just nu och i min personliga utveckling.”

Andra recensioner

Se fler omdömen från kursdeltagare via
EMG – EDUCATIONS MEDIA GROUP AB och studentum.se 
samt utbildning.se

Läs fördjupade elevintervjuer under nyheter.

5/5

”Världsklass handledning som är personlig, kompetent och tillitsfull. Min handledare är öppen för alla mina perspektiv och kan lätt guida mig till sätt att lära mig mera.”

David
Grundläggande psykoterapiutbildning (Steg-1 KBT)
5/5

”Jag är väldigt nöjd efter mitt första år och har redan börjat tillämpa mycket av det jag lärt mig i mitt dagliga arbete. Det har varit otroligt utvecklande för mig, inte bara i mitt yrke utan även privat.”

Sabina
Grundläggande psykoterapiutbildning
5/5

”Proffsig och gedigen utbildning. Senaste forskningen, djupgående trots den begränsade tiden och bra upplägg.”

Elin
Ettårig KBT-utbildning
5/5

”Väldigt bra och pedagogisk utformning på kursen. Lätt att komma i kontakt med kursledarna och man kände sig sedd och hörd. Jag rekommenderar KBT e-learning. ”

Charlotte
Ettårig KBT-utbildning
5/5

”Bra material och pedagogik. Bra upplagd kurs och material med både textföreläsningar och videoföreläsningar som på så sätt stödjer olika lärstilar hos oss som elever. Snyggt och pedagogiskt upplagt. Även gruppmötena med video fungerade bra. Lätt att få kontakt med kursledningen vid behov. ”

Eva
Ettårig KBT-utbildning
5/5

”Riktigt bra upplägg, material och kommunikation. JoAnne Dahl och Tommy Lydell har satt ihop ett mycket bra kursmaterial. Siten för distansutbildningens föreläsningar mm och för chattar/onlinemöten fungerar också mycket bra. Frågor till kursledarna har snabbt fått svar.”

Cris
Ettårig KBT-utbildning
4/5

”Rolig och bra orienteringsutbildning. Det är roligt att lära sig saker när kursmaterialet presenteras så varierat, från text till ljudinspelning, videos och TED-talks. Det känns modernt. ”

Ingrid
Orienteringsutbildning KBT
4/5

”Mycket nöjd med utbildningen och gott bemötande. Bra utbildningsmateriel och examination i e-Learning. Bra att allt utbildningsmaterial fanns tillgängligt fram till examination. Kvällschatten kan utvecklas.”

Eva
Ettårig KBT-utbildning
4/5

”Är mycket nöjd och tycker utbildning varit väldigt bra och givande.”

Ella
Ettårig KBT-utbildning
5/5

”Mycket nöjd med utbildningen, bra och relevant litteratur, bra föreläsningar, bra material, uppdaterat och följer aktuell utveckling och forskning inom KBT. ”

Liselotte
Ettårig KBT-utbildning
4/5

”En gedigen och bra utbildning som levererar. En enkel och bra läroplattform. Utbildningen håller en bra nivå och jag är jätte nöjd och har haft stor nytta av kunskapen och kunnat hjälpa många genom denna utbildning.”

Ewa
Ettårig KBT-utbildning
5/5

”Breddgivande och orienterande distansutbildning. Distansutbildningen var bred, dvs den spände över många områden, från specifika diagnoser till etiska frågeställningar. I många fall fanns både textmaterial, inspelade föreläsningar och länkar till videoklipp som belyste det aktuella området. Det gjorde att det gick att ta in materialet i omgångar och på olika sätt, vilket gör det lätt att ta till sig kunskapen.

De inspelade föreläsningarna var pedagogiska och tydliga. Dessutom gavs generöst med länkar och litteraturhänvisningar för den som vill fördjupa sig ytterligare i något område, vilket är både användbart och uppskattat. Användargränssnittet känns modernt, och distansupplägget gör att man kan plugga när det passar en själv. Ska något kritiskt sägas så är det kanske att de gruppchatter som var ett par gånger per termin var lite röriga eftersom det var många deltagare som deltog både med ljud och bild, och alla stänger inte av mikrofonen när de inte pratar vilket gjorde det lite bullrigt.

Dessutom kanske gruppchatterna åtminstone delvis kunde varit mer strukturerade. Som det var nu fanns gott om utrymme att diskutera frågor från deltagarna, men ibland blev det lite vakuum när det inte fanns frågor. En annan detalj var att för vissa diagnoser var de diagnoskriterier som fanns i kursmaterialet inte uppdaterade med de nya kriterierna från 2014. Men det ska enligt uppgift uppdateras inför nästa termin.”

Per
Ettårig KBT-utbildning