SIEP
Human Finans samarbete med SIEP

Trygg finansiering av din utbildning

På SIEP Institute erbjuder vi dig som elev trygg finansiering av din utbildning genom Human Finans, en pålitlig partner för utbildningsfinansiering inom vården.

De senaste åren har utvecklingen inom hälsa, vård och utbildning lett till en ökning av privata vård- och utbildningsföretag. Det har skapat ett växande behov av privat finansiering. Allt fler är nu villiga att investera sina egna medel i sin personliga utveckling, hälsa och livsstil. Det är här Human Finans kommer in i bilden.

Genom partnerskap med vårdgivare, hälso- och utbildningsföretag, erbjuder de patienter och kunder en trygg, tillgänglig och förmånlig finansieringslösning som skräddarsys efter kundens behov och önskemål.

Delbetala din utbildning helt utan ränta

Du kan välja att delbetala din utbildning genom att dela upp din betalning helt utan ränta i 6 eller 12 månader hos Human Finans. Erbjudandet gäller för samtliga av våra utbildningar. 

Human Finans arbetar med att utveckla och tillhandahålla finansiella tjänster och produkter som ger fler människor möjlighet att investera i sin personliga utveckling. De samarbetar med starka finansiella partners och privata vård- och utbildningsinrättningar för att göra detta möjligt.

Finansiering utbildning KBT SIEP
Human Finans – för vård, hälsa och utbildning

Human Finans har klart och tydligt definierat sin väg. I samarbete med företag inom hälsa, vård och utbildning erbjuder de patienter och kunder olika alternativ för förmånlig delbetalning. Det inkluderar allt från behandlingar som ögonlaseroperationer, IVF, estetisk kirurgi och tandvård till utbildningar som hos oss på SIEP Institute.

Samarbete med Svea Bank under tillsyn av Finansinspektionen

Human Finans förmåga att förmedla krediter till konsumenter är möjlig genom ett auktoriserat samarbete med Svea Bank under Finansinspektionens tillsyn.

SIEP Institute är stolt över att ha Human Finans som en betrodd partner för utbildningsfinansiering. Vi tror på att erbjuda våra studenter de bästa möjliga resurserna för att möjliggöra deras personliga och professionella utveckling.

Har du frågor gällande finansiering av just din utbildning? Då är du välkommen att höra av dig till Human Finans.

Human Finans kundservice

Human Finans/Svea Ekonomi
Telefon: 08 560 201 15
E-post: info@humanfinans.se

Öppettider:
Måndag-fredag 08:00-18:00
Lördag 11.00-15:00